HOW TO MAKE A LINK TO ANOTHER WORLD?, Alan Gaudillère (FRA)

DSCF1771 copy

Workshop (en anglès)
11 nov. a partir de les 20h @ Fàbrica Moritz

Com fer un enllaç a un altre món? És una pregunta que ens podem plantejar. Estem governats per codis que seguim a pesar de nosaltres des de la nostra tendra infància, fins i tot si darrera aquests codis hi ha molt més del què pensem… i què passaria si els objectes fossin no tan sols coses inerts i passives amb les quals interactuem per menjar, jugar, treballar, què més? Algú veu un got mig ple, mentre que altres ho veuen mig buit, però qui va dir que només hi ha dues solucions? A través d’aquest workshop, Alan Gaudillère ens porta a una nova dimensió d’un món potencial que està sota els nostres ulls. Simultàniament seriosa i divertida, l’experiència és una invitació per reconsiderar el nostre punt de vista sobre les coses de manera sorprenent i visual.

TICKETS

___

How to make a link to another world? It is a question we can ask to ourselves. We are ruled by codes that we follow despite us since our tender childhood, even if beyond them there is much more than what we think… and what about if everything was more than inert and passive objects we interact with to eat, sit, play, work, what else?! Someone sees a glass half full while others half empty, but who said there are only two solutions? Through this workshop, Alan Gaudillère brings you to a new dimension of a potential world which is underneath your eyes. Simultaneously serious and entertaining, the experience is a surprising and visual invitation to reconsider our point of views on things.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *