LET IT HAPPEN, María M. Cabeza de Vaca (ESP)

Performance
11 nov. a partir de les 20,00h @ Fàbrica Moritz

“Si sientes dolor puedes refugiarte, pero la guarida puede convertirse en una trampa” L.Bourgeois

Amb elements molt senzills i a través de l’acció, la imatge i el moviment, la peça recrea un espai interior, un cau, una llar solitari però confortable, un refugi segur però aclaparador. És el punt de partida per a reflexionar sobre els paisatges interiors i exteriors, sobre la llum i la foscor, sobre ocultar-se i exposar-se, sobre mirar i ser mirat. El refugi interior es converteix en lloc de protecció però també de fugida, d’aïllament, i l’exterior en lloc d’exposició, de relacions socials, de lluita, de creixement.

Maria Cabeza de Vaca és ballarina i coreògrafa. Ha desenvolupat una trajectòria professional intèrpret per a companyies de dansa i teatre, i des de fa anys crea les seves pròpies peces. Com coreògrafa mira al cos no tant com un lloc d’exhibició, sinó com un arxiu de l’experiència, recupera des de la consciència el moviment espontani i redescobreix el cos com a caixa de ressonància de la vida. També docent, col·labora amb altres artistes com Guillermo Weickert, Ro Sánchez, Miguel Marín i Emanuelle Sants.

TICKETS

___

With very simple elements and through action, image and movement, the piece recreates an interior space, a den, a lonely but comfortable home, a secure but cramped shelter. This is the starting point to reflect on the interior and exterior landscapes, about light and darkness, about hiding and exposing oneself, about looking and being watched. The inner refuge becomes a place of protection but also of escape, of isolation, and the outside of exposure, of social relations, of struggle, of growth instead.

María Cabeza de Vaca is a dancer and choreographer. She has developed a professional career as a performer for dance and theater companies, and for years she has created her own pieces. As a choreographer she looks at the body not so much as a place of exhibition, but as an archive of experience, she recovers from consciousness the spontaneous movement and rediscovers the body as a sounding board of life. Also pedagogue, she collaborates with other artists such as Guillermo Weickert, Ro Sanchez, Miguel Marín and Emanuelle Santos.

Creation & performance:. María Cabeza de Vaca
Music composer: Fran MM Cabeza de Vaca

http://www.trytobehappy.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *