Dj ERRE, Mario G. Sáez (ESP)

15195918_1302042173160904_837456169736665197_o

Festa de Clausura-Música
00,30h @ Fàbrica Moritz

DJ Erre és nascut a Múrcia i viu a Barcelona, des de fa anys és ballarí i coreògraf de la companyia de dansa Erre que Erre. DJ anima les festes que organitza l’Espai Erre, ha realitzat sessions a diversos clubs a Lisboa, Berlín, Múrcia, Riga, Saragossa, Gijón i establement a Barcelona a llocs com El Molino, el TNC, la sala Hiroshima i La Monroe.

Eclèctic recol·lector de temes per a moure el cos i la ment, les seves sessions inclouen sons d’electrònica elegant, house, techno, nu-disco i ritmes per a ballar.

TICKETS

__

DJ Erre was born in Murcia and he has been living in Barcelona for more than 20 years. Mario is dancer and choreographer of the company Erre que Erre. As a Dj has performed sessions in Riga, Lisbon, BERIAN, Murcia, Zaragoza, Gijon and Barcelona in different places, such as Molino, TNC, Sala Hiroshima and La Monroe.

Eclectic collector of tracks to move body and mind, his sessions include elegant electronic sounds, house, techno, nu-disco and rhythms to dance.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *