Festival du Nouveau Cinéma (Canadà)

Videoprojecció. FNC realitza el comissariat de la secció Cos i pantalla
Cos i Pantalla / 16 nov. a les 20,30h. @ Cinemes Girona

El Festival du Nouveau Cinéma és un aparador per al cinema de tots tipus, des dels grans esdeveniments, a les obres fora del comú, a les més atrevidament innovadores. El FNC proposa pel·lícules que fan accelerar el cor, que descomponen el llenguatge del cinema per a reinventar-ho. Són pel·lícules que et deixen sense alè al seu seient. En cadascuna de les seves seccions, el FNC té l’objectiu de donar suport i posar en relleu obres diverses: curts i llargmetratges, documentals i ficció, de Québec i de tot el món. El FNC busca nous desenvolupaments que mouen el cinema cap endavant, per familiaritzar el públic amb 3D, VOD, un ventall de diferents formats sobre les últimes tendències creatives. Enguany, el FNC presenta “Cartes blanches” amb 5 curtmetratges dins de Fenòmens, a la secció Cos i pantalla.

Rouge Forêt, de Carole Laure
La Frangilité du verre, de Sophie Goyette
Maar, de Kaveh Nabatian
Défense de Fumer, de Bruce Labruce
Sakitakwin Libérté, de Devin Papatie

TICKETS

The Festival du Nouveau Cinéma is a showcase for cinema of all types, from offbeat, one-of-a-kind niche works to crowd-pleasers to daringly innovative big events. Films that make your heart race, that break down the language of cinema only to reinvent it. Films that leave you breathless on the edge of your seat. In every one of its sections, the FNC sets itself the goal of supporting and spotlighting different works: shorts and features, documentaries and fiction from Québec and around the world. The FNC seeks out new developments that move cinema forward, familiarizing audiences with 3D, VOD, a whole spectrum of different formats on the latest creative findings. This year, the FNC presents a “Carte blanche” with 5 short films at Fenòmens, in the section Body and screen.

Rouge Forêt, de Carole Laure
La Frangilité du verre, de Sophie Goyette
Maar, de Kaveh Nabatian
Défense de Fumer, de Bruce Labruce
Sakitakwin Libérté, de Devin Papatie

www.nouveaucinema.ca

 

Comments are closed.