Balago (Catalunya)

Música-Cinema
Cos i Pantalla / 16 nov. a les 22,00h. @ Cinemes Girona

Procedents de La Garriga, Balago exemplifica la música del segle XXI: una constant evolució en el so, tot buscant obrir nous camins a partir de l’experimentació. Amb cinc discos al mercat, Balago ha reinventat noves fórmules musicals sense desviar-se de l’objectiu prioritari del projecte: emocionar el públic amb discos que poden sacsejar emocions i sensacions. Balago és format actualment per tres elemnts: David Crespo – fundador del grup -, Guim Serradesanferm i Roger Crespo.

La band toca en directe i amalgama la seva música amb la selecció de curtmetratges “Carte blanche” FNC.

TICKETS

From la Garriga, Balago exemplifies the music of XXI century: a constantly evolving sound, with the aim of opening new ways through experimentation. With five albums in the market, Balago has reinvented new musical formulas without deviate from the main goal of the project: thrilling the audience with albums that can shake emotions and feelings. Balago is currently composed by three elements: David Crespo – founder of the group -, Guim Serradesanferm and Roger Crespo.

The band plays live and blends their music to the selection of short movies  “Carte blanche” FNC.

www.balago.bandcamp.com/
www.foehnrecords.com/artistas-foehn/balago/

Comments are closed.