Bluff de Cia Laroque / Helene Weinzierl (Àustria)


Dansa- Peça guanyadora Open Call Fenòmens 2016

Cos i tecnologies / 17 nov. a les 20,30h @ Hiroshima 

El grau d’adaptació a l’entorn determina la nostra supervivència. Si l’optimització és el “Zeitgeis”, l’esperit de la nostra època), hi ha algú que es sorprengui que les il·lusions siguin més perfectes que la realitat? Això passa tant a la cobertura dels mitjans de comunicació, i a les imatges d’Internet, que apareixen constantment en contextos diferents. Gràcies a Photoshop, tota realitat es crea de forma ràpida i es fa creïble. La nova peça de Cie LaRoque Helene Weinzierl proposa revelar aquest enigma, molt lentament: és real el que percebem? és digne de confiança? Fins i tot si pensem que sabem què és real, ho sabrem mai amb seguretat?

TICKETS

The degree of adaptation to the environment determines our survival. If optimization is the “Zeitgeist“, who is then surprised that illusions are more perfect than reality? It happens both in media coverage and with simple images on the Internet, that are constantly experienced in a different context. Thanks to Photoshop, every reality is quickly created and becomes credible. The new piece of Cie LaRoque Helene Weinzierl wants to reveal this riddle, only ever so slowly: is it real what we perceive? Is it trustworthy? And even if we think that we found out what is true, will we ever know it for sure?

Artistic director, choreographer: Brigitte Pardon

In cooperation with Escalata Johansson, Leonardo DiCabrio, Hairyson ́s Ford
Light design: Peter Thalhamer
Music Composition, Arrangement: Oliver Stotz
Video: Oliver Stotz
Acting Coach: Marion Hackl
Dramaturgy: Peter Huber
Management: Barbis Ruder

Supported by bka Kunst, Salzburg Stadt:Kultur, Salzburg Land:Kultur, tanzimpulse Salzburg
Coproduction cieLaroque / helene weinzierl and ARGEkultur Salzburg.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *