The Living Room de Kotomi Nishiwaki (Japó-Catalunya)

kotomi-nishiwaki-01-1

Live Installation. Abraham Hurtado-AADK Spain realitza el comissariat de la secció Cos i Espai.
Cos i Espai / 18 nov. a les 20,30h. @ La Caldera

La secció Cos i Espai forma part del Cicle Acció Mutant de La Caldera Centre de creació de dansa i arts escèniques. 

Kotomi Nishiwaki va estudiar a P.A.R.T.S a Brussel·les. Va col·laborar amb diversos directors d’escena, com Abraham Hurtado, Corsin Gaudenz, Laurent Chetouane i Meg Stuart/Damaged Goods. Des de l’any 2009 va començar a crear les seves pròpies peces.

The living room és un lloc d’exploració entre el cos interior i l’espai exterior. Ella comença a qüestionar-se a si mateixa: com pot ser que els micro moviments del cos puguin destacar les diferents característiques de l’espai.

TICKETS

The “Body and Space” section is part of the series Acció Mutant at La Caldera, Center of creation of dance and performing arts.

Kotomi Nishiwaki is educated at P.A.R.T.S Bruxelles. She collaborated with several directors, such as Abraham Hurtado, Corsin Gaudenz, Laurent Chetouane and Meg Stuart/Damaged Goods. Since 2009 she started to create her own pieces.

The living room is an exploring a place between the inner body and the outer space. She starts to question herself: how micro movements of the body can emphasize the different features of the space.

Comments are closed.