Cossos capturats (Espanya, Nova York, Berlín)

Abraham Hurtado-AADK Spain realitza el comissariat de la secció Cossos Capturats, dins de Cos i Espai.
Cos i Espai / 18 nov. a les 20,30h. @ La Caldera

La secció Cos i Espai forma part del Cicle Acció Mutant de La Caldera Centre de creació de dansa i arts escèniques. 

Cossos capturats és una secció de videoperformance. Cossos capturats per la càmera i performance capturades per la seva pròpia traïció, on l’immaterial, l’efímer i invendible és atrapat dins del dispositiu tecnològic, i arrenca d’aquesta disciplina part de la seva essència política i primigènia. No obstant això, les eines també amplien fronteres, possibiliten a una comunitat de viure l’experiència, en el temps i la distància. La videoperformance és de vegades arqueologia d’un esdeveniment i altres vegades un dispositiu multiplicador de realitats i generador de ficcions possibles.

Es presenten peces de:

Radicalismo Abstracto (Blanca, Espanya) – LIVE-
Terrain, de Daniel Gwirtzman (Nova York) 2016 – Videoprojecció-
Desiertos Anders Bigum & Troels Primdahl (Berlín) 2016 – Vídeoinstal·lació-

TICKETS

The “Body and Space” section is part of the series Acció Mutant at La Caldera, Center of creation of dance and performing arts

Captured bodies is a section of videoperformances. Bodies captured by the camera, and performance captured by his own betrayal, where the immaterial, the ephemeral, and unsalable is trapped by the technological device, and it extracts part of its policy and primal essence from this discipline. However, the tools also extend borders to allow a greater community to experience somethig, in time and distance. Videoperformance is sometimes archeology of an event, a device which multiplies other realities and a generator of possible fictions.

Radicalismo Abstracto (Blanca, Espanya) – LIVE-
Terrain, de Daniel Gwirtzman (Nova York) 2016 – Vídeoprojection-
Desiertos, de Anders Bigum & Troels Primdahl (Berlín) 2016 – Vídeoinstallation-

www.aadk.es

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *