Back Door @ Isabel Alessandrini aka Dj ISA·BEL (Xile)

Música. Abraham Hurtado-AADK Spain realitza el comissariat de la secció Cos i Espai.
Cos i Espai / 18 nov. a les 23,30h @ La Caldera

La secció Cos i Espai forma part del Cicle Acció Mutant de La Caldera Centre de creació de dansa i arts escèniques. 

Back Door és una iniciativa d’Abraham Hurtado que comença l’any 2009 a la Galerie Tristesse Deluxe de Berlín. Amb la idea d’explorar els conceptes de la cultura nocturna i l’ambient de club, presenta accions imprevistes en espai d’art com les galeries. Diverses edicions va tenir lloc a Berlín, Lisboa i Barcelona, sempre partint d’instal·lacions o happenings al voltant dels estereotips club / fashion / party / multimèdia.

Isabel Alessandrini aka ISA·BEL és part de la nova generació de DJs de l’escena electrònica underground xilena. Amb més de 5 anys a de les cabines, les seves primeres influències són marcades pel minimal i el techno alemany, i deriven a sons càlids que conjuguen elements amb el groove del deep house, el house i la potència del progressive. En l’actualitat resideix a Barcelona i ha iniciat la seva carrera com a productora musical, amb un proper EP preparat per a aquest 2016.

TICKETS

The “Body and Space” section is part of the series Acció Mutant at La Caldera, Center of creation of dance and performing arts

Back Door is an initiative by Abraham Hurtado, which begins in 2009 at the Galerie Tristesse Deluxe in Berlin. With the idea of exploring the concepts of culture and night club atmosphere, it presents unforeseen actions in spaces as the art galleries. Several editions took place in Berlin, Lisbon and Barcelona, starting from installations or happenings around the stereotypes club / fashion / party / multimedia.

Isabel Alessandrini aka ISA·BEL is part of the new generation of DJs of the Chilean underground electronic scene. With more than 5 years in the booths, her early influences are the minimal and German techno, and derive to warm sounds that combine elements with the groove of deep house, house and the power of progressive. She is currently based in Barcelona and has began her career as a music producer, with an upcoming EP prepared for this 2016.

Comments are closed.