Desiertos de Anders Bigum i Troels Primdahl (Dinamarca)

desiertos-anders-bigum-troels-primdahl-01-1

Vídeoinstal·lació. Abraham Hurtado-AADK Spain realitza el comissariat de la secció Cos i Espai.
Cos i Espai / 18 nov. a les 20,30h @ La Caldera
Dins de la selecció Cossos Capturats.

La secció Cos i Espai forma part del Cicle Acció Mutant de La Caldera Centre de creació de dansa i arts escèniques. 

La composició és el resultat d’una deriva, tant fílmica com conceptual, el punt de partida és la idea de desert, que actua com a metàfora sobre l’individu contemporani hiperconnectat i sol, especialment en els entorns urbans. Bigum i Primdahl exploren la relació entre el món de les escèniques i el món de la imatge fílmica, i com elles es retroalimenten i condicionen. Especial agraïment a Las Atrevidas, a les ballarines de Zarisa Danza i a Ignasi, músic de l’orquestra.

TICKETS

The “Body and Space” section is part of the series Acció Mutant at La Caldera, Center of creation of dance and performing arts.

The composition is the result of a drift, both filmic and conceptual, whose starting point is the idea of wilderness, which acts as a metaphor for the contemporary individual, hyperconnected and alone, especially in urban environments. Bigum and Primdahl explore the relationship between the world of the performing arts and the world of the filmed image, and how they feed back and get influenced. Special thanks to Las Atrevidas, to the dancers of Zarisa Danza and to Ignacio, orchestra musician.

www.andersbigum.com

www.troelsprimdahl.com

 

Comments are closed.