Mario G. Sáez aka Dj Erre (Espanya)

feno-iv-245-wij_3634

Festa de Clausura-Música
Cos i Música / 19 nov. a les 00,00h @ Espai Erre

Nascut a Múrcia i vivint a Barcelona des de fa anys és ballarí i coreògraf de la companyia de dansa Erre que Erre. Com Dj anima les festes que organitza Erre que Erre, al Espai Erre i ha realitzat sessions a Riga, Lisboa, Berlín, Murcia, Zaragoza, Gijón i en diferents llocs de Barcelona com El Molino, el TNC, la sala Hiroshima i La Monroe.

Eclèctic recol·lector de temes per a moure’s el cos i la ment, les seves sessions inclouen sons d’electrònica elegant, house, techno, nu-disco i ritmes per a ballar.

TICKETS

He was born in Murcia and he is living in Barcelona for more than 20 years. Mario is dancer and choreographer of the company Erre que Erre. As a Dj has performed sessions in Riga, Lisbon, BERIAN, Murcia, Zaragoza, Gijon and Barcelona in different places, such as Molino, TNC, Sala Hiroshima and La Monroe.

Eclectic collector of tracks to move body and mind, his sessions include elegant electronic sounds, house, techno, nu-disco and rhythms to dance.

www.mixcloud.com/mariogsaez

Comments are closed.