WHEN WE MEET AGAIN de Me and the Machine (Anglaterra / Catalunya)

19- 12- 2015, a les 20,30h @ Espai Erre.

Me and the Machine és un col·lectiu de performance multidisciplinari, format per Clara García Fraile i Sam Pearson, i sovint també per Chloe Ducharne.

Els seus treballs combinen l’audiovisual quotidià i la tecnologia interactiva amb pantalles coreografiades, actuacions en directe i text en formats accessibles i arriscats, per qüestionar les emocions i les relacions socials de les nostres inundades vides pels mitjans de comunicació.

Conviden a l’audiència a participar performativament en experiències immersives i úniques, sent dislocats en terrenys híbrids, algun lloc entre la realitat, la poesia i la ficció. Els seus alts valors de producció, l’enfoc experimental i la pressa de riscos en les seves propostes han fet que siguin elogiats per públics i professionals de tota Europa i més enllà.

Me and the Machine van ser guardonats amb el premi The Arches Brick Award 2010, nominats al  premi Total Theatre Awards i primer premi en la categoria de Performance & Outstanding Artist Award dels  Premis de Arte Joven 2009 i 2010 de la Junta de Castilla y León. When We Meet Again formà part també del British Council Edinburgh Showcase 2011 i representà a Anglaterra en la Biennal de Joves Artistes Europeus 2011.

http://www.meandthemachine.co.uk/

When We Meet Again is a wearable film and one-to-one performance, a bizarre sensuous experience featuring you, your invisible friend, a 3D soundtrack, an old forgotten dance, an ocean, a flavor and me.
Video filmed from a first person perspective is played on video goggles, replacing your point of view by that one of a performer in the screen. When you are prompted to look down upon your body, you see someone else’s. The brain is tricked into the illusion of being inside a new body and in a foreign space, through which you move and encounter mysterious invisible presences.

COMPRA AQUÍ L’ENTRADA.

Comments are closed.