MUVERS (Catalunya)

19- 12- 2015, a les 20,30h @ Espai Erre. 

Muvers és un projecte d’innovació tecnològica aplicada a la creació audiovisual i especialment vinculada al cos i a la dansa. Plataforma de creació de vídeos artístics immersius en 360º d’angle de visió, que neix a l’Espai Erre, espai en el qual es troben els impulsors del projecte: Mister Fogg, Román Torre, Erre que Erre Danza i Núria Martí.

Amb Muvers s’obre una nova dimensió per a la creació de vídeo art. Amb aquest nou format de vídeos interactius en 360º aconseguim estrènyer les distàncies entre públic i creador/ artista. La gran diferencia respecte a un vídeo en format pla, està en què és l’usuari qui controla la càmera i qui decideix què vol veure a cada moment, a quin personatge vol seguir i quin lloc de l’escena li desperta curiositat.
Els vídeos Muvers ofereixen una nova mirada participativa a l’experiència audiovisual, anant un pas més enllà, per submergir a l’espectador en l’escena, aconseguint que la persona interactuï activament amb el vídeo i controli el punt subjectiu de visió de manera totalment intuïtiva, el que ho fa summament accessible a tot tipus de públics.

Muvers obre cada any una convocatòria a artistes per a poder crear el seu propio vídeo en 360º, atorgant una ajuda a la producció de 1500€ i tot el material tècnic i humà necessari per a la gravació.

Aquest any Muvers presentarà les estrenes dels vídeos:
INSIDES, de la companyia Erre que Erre Danza i «EL HORIZONTE EN EQUILIBRIO», de Lydia Zimmermann (peça guanyadora de l’Open Call 2015)

www.muvers.net

Muvers is a platform for video art based on immersive technology with 360 º viewing format, recorded with Ladybug and / or Freedom 360 cameras. As result, you get that the person who interacts with the video has itself the subjective point of view. The viewer constructs his own tour: you decide what do you want to see, where you stops, what do you choose or what you discarded. The edition of the artistic material itself and the different media available (web, iPad, Oculus Rift and Leap Motion) makes the final outcome is a unique and singular experience with every viewing.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *