MONSTER de K.Danse (França)

1, 2 i 3- 10- 2015, a les 20,30h. @ Hiroshima.

La creació coreogràfica de la companyia K.Danse desenvolupa un llenguatge de moviment contemporani a través de la confrontació dialèctica entre el cos físic (viscut, experimentat) i el cos visual (vist, virtual). Els espectacles qüestionen les fronteres entre la ficció i la realitat, la construcció social del cos, i les estructures psicològiques en les relacions humanes.

K.Danse està interessada en l’impacte de la tecnologia digital sobre la societat, de manera a desenvolupar una relació entre dansa i els nous mitjans que tingui sentit. Porta a l’esquena més de 45 obres, amb gires a França, Europa, Nord i Sud Amèrica, Amèrica Central, Mèxic, Marroc, Pakistan, Índia, etc.

Direcció artística: Anne Holst & Jean-Marc Matos
En col·laboració amb 1minute69, Il·lusió visual interactiva
Artistes digitals: Aurélie Dumaret & Emilie Villemagne
Creat i interpretat per: Marianne Masson & Mario Garcia Sáez
Durada: 50 minuts.

Monster forma part de les investigacions i recerques desenvolupades en el marc del projecte europeu Metabody. També ha rebut el suport de la ciutat de Toulouse, del Consell Regional Midi-Pirineus i del Consell Departamental de la Haute-Garonne.

www.k-danse.net

The choreographic approach of the Compagnie K. Danse develops a contemporary movement language by the dialectic confrontation between the physical body (lived, experienced) and the visual body (seen, virtual). The performances question the borders between fiction and reality, the social construction of the body, and the psychological structures in human relationships.

Monster is a performance combining contemporary dance and visual arts based on a contemporary rewriting of The House of Asterion by Jorge Luis Borges (inspired by the myth of the Minotaur).
The performance can be seen from inside or outside.

COMPRA AQUÍ L’ENTRADA. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *