EDIT de Pablo Esbert (Espanya)

19- 12- 2015 @ Espai Erre.

EDIT és una reflexió sobre el món del cinema i el món de l’escena. És la batalla de l’home contra el temps, que es bat entre la continuïtat i la discontinuïtat. És una exploració cap als límits de la percepció del moviment. EDIT és un espectacle que es transforma en una instal·lació de vídeo. Després de la performance el públic és convidat a invadir l’espai escènic per a descobrir l’altra cara de la realitat que acaben de veure. EDIT fou creat gràcies al programa d’Artistes en Residència de La Casa Encendida, l’Aula de Danza d’Alcalá de Henares, Tanzfabrik Berlin i SUDHUM Teatro. Espectacle subvencionat per la Comunidad de Madrid. Seleccionat per Aerowaves 2012, Dance Across Europe -plataforma de dansa i performance que dóna suport la mobilitat de joves artistes europeus-.

Una peça de Pablo Esbert Lilienfeld
Il·luminació: Daniel R. Boto
Veu: Mehdi Dehbi

Agraïments a: Lucía Carballal, Daniel Abreu, Román Torre i Yoann Trellu.

www.pabloesbertlilienfeld.com

EDIT is an insight into the world of cinema and the world of the scene. It’s the battle of man against time, a man who struggles between continuity and discontinuity. It’s an exploration towards the limits of movement perception. EDIT is a performance that becomes a video installation. After the performance the audience is invited to enter the scene where they will discover the other side of the reality they have just seen.

COMPRA AQUÍ L’ENTRADA.

 

Comments are closed.