BACK DOOR PARTY

07- 11- 2015, a les 23,00h. @ Espai Erre.

Back Door és una iniciativa d’Abraham Hurtado que començà el 2009 a la Galerie Tristesse deluxe de Berlín. Sorgí com a una idea de poder explorar els conceptes de la cultura nocturna en un ambient de club presentat normalment en espai d’art com les galeries. A través de les diverses edicions realitzades a Berlín, Lisboa i Barcelona els espais de presentació es foren expandint a altres espais. Partim amb instal·lacions o happenings creats per a l’espai focalitzant en els estereotips de club/ fashion / party / multimèdia…..

Back Door s’ha presentat als següents llocs: Galerie Tristesse deluxe, Berlín 2009/2010/2011. Galeria Ze Dos Bois, Lisboa 2009/10. Espai Erre, Barcelona Octubre 2011/Abril 2012

Dj’s Session: DJ Erre & Guest: Selu Herráiz
Happening : Miguel Andrés
Visuals Back Door per Riccardo Casentini (Itàlia), Ursula Bravo (Espanya) Kris Limbach (Alemanya)

Back Door is an initiative of Abraham Hurtado began in 2009 at the Galerie Tristesse deluxe, Berlin. Emerging as an idea to explore the concepts of night culture club atmosphere, usually presented in an art exhibition space as a gallery. Through various presentations in Berlin, Lisbon and Barcelona, this initiative have expanded to other kinds of places. Back Door parts of an installation or happening, focusing on stereotypes own club / fashion / party / multimedia.

 COMPRA AQUÍ L’ENTRADA.

Comments are closed.